Våre Produsenter

Crucifix Pere&Fils - Familiedrevet champagnehus fra Avenay Val d´Or

Vi er svært stolte over å kunne presentere vår nye produsent av Champagne, Crucifix Pere&Fils. Denne produsenten har vinmarker i området rundt Aveney Val d´Or i  Vallée de la Marne med marker i Premier Cru området rundt landsbyen.

Vi oppdaget denne produsenten ved en tilfeldighet under et besøk i området. Vi har tatt inn 4 av hans cuveer som blir tilgjengelig på Vinmonopolet 6 mars. De av dere som har lyst på en ekstra godbit bør sjekke ut denne produsenten.

 

Eric Taillet - "kongen av Meunier"

Vår supre champagne produsent fra Baslieux-sous-Chatillon har det meste av det selskapet ønsker seg. Dette er en liten familiedrevet  produsent som driver økologisk. Tilnavnet sitt har han fått fordi han får druen Meunier, som de alle fleste andre produsenter bare bruker i blandinger, til å skinne også helt alene. Vi ble oppmerksomme på denne produsenten da de også oppnådde Platinum og 97 poeng i Decanters DWWA smaking for deres “Sur Le Grand Marais”, som vil være tilgjengelig på Vinmonopolet fra 1 mai.
Du kan lese om eiendommen og vinene

her

Finca Ca N'Estella

Her har vi sikret oss en stjerne av en cava-produsent, eid av familien Rabetllat i Vidal i flere generasjoner. Vi ble oppmerksomme på denne produsenten da de ble tildelt Platinum Award ved Decanters world Wine Awards høsten 2020 for deres Cava Grand Reserva, som finnes i vårt sortiment. Etter å ha smakt oss gjennom sortimentet var vi overbevist denne produsenten tilbyr det vi ønsker oss – god og svært prisgunstig vin vi trygt kan anbefale. Vi har tatt inn flere av vinene inn i vår portefølje og både hvit og rosa Cava er fast innslag på våre boblesmakinger og musikkfestivaler til stor entusiasme og svært gode tilbakemeldinger. De er også svært prisgunstige og holder høyt nivå. Vi har tatt inn i vår portefølje en nydelig rosevin, to ulike røde viner, en hvit, tre hvite Cava’er og en Rose Cava.

Du kan lese mer om eiendommen og vinene her

Jean-Francois Jacouton - ung stjerne i St. Joseph

Vi er glade for å ha Jean-Francois fra Domaine Jacouton på laget. Han har etablert seg som en av de beste produsentene i St. Joseph. Vi har blitt imponert av fylden, kraften og renheten i hans syrah, og har tatt inn flere cuvéer av disse, både fra Crozes Hermitage, Saint Joseph og ikke minst hans røde og hvite Hermitage viner. Disse er alle strålende viner og er vell verdt å prøve.

Du kan lese mer om Domaine Jacouton her

Champagne Mathelin

Denne champagnen er en allround champagne til en fornuftig pris. Produsent sentralt i Champagne med en historie som går helt tilbake til 1791. De legger stor vekt på de miljømessige, har oppnådd en av de høyeste sertifiseringene for sustainable produksjon, og alle vinene er 100% sporbare.

Du kan lese mer om eiendommen og vinene på deres nettside.

Antidoto/Domino de Es

Vi er så heldige at vi representerer vinmakeren Bertrand Sourdais som at den anerkjente skribenten Tim Atkin MW ble kåret som “Winemaker of the Year” fra Ribera del Duero.

Vi har inne tre cuveer, Antidoto, La Hormiga de Antidoto og fra Domino de Es; Vinas Viejas de Soria. Sistnevnte oppnådde bl.a 96 poeng hos Robert Parker.

RØDVIN Jacouton Pierre d’Iserand Saint-Joseph 2018

Frankrike, Rhône, Saint-Joseph Bløt smak, hint av modne frukter og ristet brød. Varenummer 13885601 Link

Jacouton Sortilège Saint-Joseph 2018

Frankrike, Rhône, Saint-Joseph

Bløt smak med hint av modne frukter og krydder. Lang ettersmak.

Varenummer 13885801 Link

Eric Taillet Exclusiv'T Extra Brut

Frankrike, Champagne, Vallée de la Marne

Fantastisk god. Lys tobakk, litt vanilje, lime og mint.

Kraftig og rund. Varenummer; 13109201

Link

Ca N'Estella Clot dels Oms

Nydelig hvitvin med Frisk smak av mango, lang ettersmak.

(varenummer 15078601)

Spania, Catalonia, Penedès

Link