Om oss

Om oss

Southwestwines AS er en forholdsvis ny importør I Norge. Vi leverer vin på bestillingsutvalget til vinmonopolet, og direkte til en rekke restauranter og ulike musikkfestivaler som spesial craft bar da ofte gjerne sammen med lokale øl produsenter.

Selskapet har som ambisjon å levere svært gode og prisgunstige viner til det Norske markeder.

Vi har importert vin fra de beste vinområdene i Europa over nesten 20 år og har opparbeidet oss både god kunnskap, men også gode kontakter som selskapet nyter godt av.

Vi har den senere tiden også utviklet konsepter for vinsmakinger som er blitt svært populære og avholder nå både boblesmakinger med både cava, engelsk musserende samt ulike typer svært gode champagner. Dette konseptet er blitt veldig populært og blir oftest utsolgt når arrangement legges ut. Disse arrangementene vil du også nå kunne bestille om du ønsker det. Vi avholder også mindre smalere smakinger der vi har fokus på en spesiell drue, eller en spesiell årgang kombinert med ulike glasstyper. Den senere tiden har vi utviklet en damelunsj og herrelunsj der konseptet er, sammen med en god lokal restaurant å først velge ut god vin – så deretter planlegge og servere mat tilpasset vinen til – kjempepopulært konsept som både er gøy for importør, kokker og ikke minst gjester som får oppleve disse unike kombinasjoner.

Dedikasjon er med andre ordet begrepet som beskriver selskapet godt. Vi velger KUN ut vin som har en kombinasjon av anerkjent anmeldelser, godt priset og at den passer inn i vår smakspalett.

Vi er noen av de mest kresne publikum av alle, oss tre Samuelsberg med Oddvar som daglig leder og årelang erfaring fra å avholde smakinger, Arild som altmuligmann, nyskaper for å finne nye vinprodusenter og konsepter og Ingeborg som regnskapsfører, bilagsfører og styreformann.